Erbjudande från Sydasien lyser upp i höstmörkret

Erbjudande från Sydasien november-december 2023.
Beräknad lästid 1 minut

Sydasiens bok har landat väl hos läsekretsen. Tack för allt stöd och alla positiva tillrop! För att lysa upp i höstmörkret vill Sydasiens redaktion sprida boken och bidra med ett tidigt julklappstips – för dig själv eller någon annan intresserad.

Sedan Sydasiens bok Sidor av Sydasien – Land, stad och stigar däremellan släpptes i samband med Bokmässan i Göteborg i slutet av september 2023 har den skickats till medlemmar (prenumeranter) och övriga läsare som köpt boken från Sydasiens redaktion, nätbokhandlare eller återförsäljare.

Mottagandet har varit varmt och vi hoppas nu att fler ska upptäcka Sydasien, i takt med att ett antal recensioner av boken också publiceras. Ingen annanstans i Norden finns färska texter kring de åtta länderna i regionen samlade på det här sättet.

I nuläget har vi kvar knappt 100 exemplar av bokens första upplaga som vi nu har för avsikt att sälja slut på under november och december. Därför har vi också snickrat ihop ett erbjudande – som kan vara svårt att motstå:

Köp Sydasiens bok och en bok av Zac O’Yeah för 222 kronor inklusive frakt. Ange vilken bok som önskas – skriv ”Mahatma!” eller ”Sandalwood” och adress, antingen vid betalningen i meddelandet genom Swish eller Plusgiro eller i ett separat mejl till info@sydasien.se.

Swisha de 222 kronorna till 123 211 2068 (eller betala till Plusgiro 795 496-9) – beställningar administreras och postas samma eller nästkommande dag.

Innehåll | Sidor av Sydasien – Land, stad och stigar däremellan

Sidor av Sydasien – Land, stad och stigar däremellan (bok, 2023)
Boken Sidor av Sydasien – Land, stad och stigar däremellan (Sydasien, 2023) innehåller tio längre texter av initierade svenska landkännare och skribenter i regionen. Boken är i fyrfärg på 148 sidor i format 148x210mm. Läs om boken i en artikel på Sydasien.se och se innehåll med bokens kapitel och skribenter i arkivet.
Print Friendly, PDF & Email
Redaktionen Sydasien

Sedan 1977 följer Sydasiens redaktion med lika delar hjärna och hjärta regionen Sydasien – länderna Indien, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Afghanistan, Nepal, Bhutan och Maldiverna. Vi befinner oss i nuet, blickar framåt, med historian i minnet.