Skriv för SYDASIEN

Sydasiens primära mål är att sprida kunskap och nyhetsmaterial för en Sydasienintresserad publik i Sverige. Vi publicerar en bredd av artiklar inom ämnena politik, kultur, historia, ekonomi, litteratur, religion, nöje och resor. Att skriva tar tid. Forskning och informationssökande tar också tid. Sist men inte minst, att förbereda artiklar för publicering tar tid. Vi välkomnar ditt deltagande och bidrag till att förse våra läsare med kvalitetsartiklar!

Vem kan bli skribent för Sydasien?

Du. Dock måste du veta exakt vad du pratar om och vara säker på att du kan skriva väl, gedigna skrivkunskaper är ett måste. Om så är fallet följer du följande riktlinjer:

  • Kontakta oss med en kort beskrivning av dig själv, dina kunskaper och ditt område av intresse.
  • Inkludera konkreta förslag på ämnen och/eller artiklar som du skulle vilja utforska och skriva om.
  • Bifoga arbetsprov som exempel på ditt skrivande.
  • Det är väldigt viktigt för oss att du verkligen är intresserad av de ämnen som du är villig att skriva om. En enda artikel är utmärkt, men ett långsiktigt samarbete som skribent är ännu bättre!

Sydasien är en ideell förening. Våra skribenter arbetar ideellt men i vissa fall kan betalning utgå. Innan din artikel publiceras ser vi till att vi båda är överens om publiceringsvillkor.

Kontakta oss på redaktionen@sydasien.se.