Efterlysning; Medlemmar

Sydasien nr 2 2018 är ett gratisnummer - beställ gärna ditt ex!

Sydasien nr 2 2018 är ett gratisnummer - beställ gärna ditt ex!
Foto: Sydasien Red

Vi uppdaterar nu vårt medlemsregister – vill du bli medlem och få tidskriften i brevlådan? Det är enkelt och klokt att vara medlem i tidskriftsföreningen.

Vad vore en förening utan medlemmar? Utan ert stöd kan vi inte verka för upplysning gällande rådande förhållanden för mänskliga rättigheter i regionens länder. Vi arbetar med att sprida kunskap om regionen till en sydasienintresserad publik i Sverige!

Sänd oss ett mail med din adress och swisha medlemsavgiften för 2019! I medlemsskapet ingår prenumeration på tidningen 2 gånger per år och inbjudan till seminarier och föreläsningar.

Sydasien Tidskrift arbetar nu på dubbla plattformar, både på webben och i tryckt upplaga!

Det kostar 250 sek per år och då får du tidskriften i brevlådan samt inbjudningar till våra events och möten under året, vi har vårt huvudkontor i Stockholm men kommer ordna events både i Stockholm och Lund.

Sänd ett mail när du vill aktivera ditt medlemskap så registrerar vi din postadress.

Du kan betala till vårt plusgiro : 795496-9
eller via swish 1232112068
redaktionen@sydasien.se

Sydasien nr 1 2018 är ett gratisnummer - beställ gärna ditt ex!
Sydasien nr 1 2018 är ett gratisnummer – beställ gärna ditt ex!
Sydasien nr 1 2017 är ett gratisnummer - beställ gärna ditt ex!
Sydasien nr 1 2017 är ett gratisnummer – beställ gärna ditt ex!

Det går utmärkt att maila oss om ni saknar 2017:s enda nummer eller nr 1 2018 och nr 2 2018. Vi postar de äldre numren till alla som swishar portot till oss.

Jag vill understryka att Sydasien är en plattform där alla är välkomna; studenter på olika nivåer, resenärer, forskare, specialister och journalister.

Här möts vi i vårt intresse för regionen.

Välkommen som medlem i Tidskriftsföreningen Sydasien 2019!

Etiketter: top
Johanna Sommansson
Johanna Sommansson

Johanna Sommansson var Redaktör för SYDASIEN Tidskrift 2011-2019 och har en mångårig passion för regionen. Hon är utbildad på Stockholms Universitet med BA i Indologi och MSc Socialantropologi. Johanna är inspiratör och föreläsare och specialiserar sig på Indisk kultur, Jämlikhet- HBTQ och Funkis-frågor i region Syd.

Inga kommentarer än.

Kommentarer är avstängda.